Kinderkamer

Voor kinderen zet Chalet AnneWill haar deur ook graag open. We hebben voor jullie een speciale kamer ingericht met stoere bedden en helemaal boven in het Chalet vind je een echte hangstoel met een romantisch (bank-)bed in steigerhout. Buiten is er volop ruimte om te spelen en als je wilt met de slee een ritje te maken. In de zomer is er heel veel ruimte rond ons chalet om heerlijk buiten te spelen. Vanzelfsprekend vindt u in AnneWill, wanneer u dat aangeeft, twee campingbedjes, kinderstoelen, een badje en aankleedkussens. Wij weten hoe belangrijk het is om het met z’n allen naar je zin te hebben tijdens de vakantie.

Kinderspeelhuisje Chalet AnneWill

Ook buiten is er aan de kinderen gedacht. In de tuin hebben zij namelijk een “eigen huis”: AnneWill Jr. Dit kinderspeelhuis heeft een fraaie houten keuken, eettafel en stoelen en natuurlijk alle potten en pannen, bestek en servies om lekker te koken en te eten. Kortom, de kinderen kunnen zich hier heerlijk vermaken.

Zowel in de winter, als in de zomer worden er allerlei activiteiten speciaal voor kinderen binnen en buiten in Bramberg georganiseerd. In de skischool is het zeker mogelijk om in een Nederlandse skiklas te komen.