<span>Chalet AnneWill,</span> genieten van comfort, luxe en geborgenheid

Chalet AnneWill, genieten van comfort, luxe en geborgenheid

Chalet AnneWill is een zeer luxe en comfortabel chalet, waarin iedereen zich snel thuis voelt. Het chalet is op-en-top compleet ingericht, waardoor het je aan niets ontbreekt. Tot in de puntjes geregeld. Kant en klaar met opgemaakte bedden bij aankomst, een volledig uitgeruste designkeuken met kookeiland, een heerlijke sauna én een knapperend haardvuur. Bovendien zijn er allerlei extra’s in het chalet aanwezig voor jong en oud.

 

Ligging

Chalet AnneWill ligt op een zuidhelling, net boven het dorp Bramberg am Wildkogel, wat zorgt voor fantastische uitzichten op de bergen van de Hohe Tauern. Door de zonnige ligging kun je al snel op het balkon of het terras van de zon genieten. Met Chalet AnneWill kies je voor een luxe en ontspannen vakantie.

Buiten

Omgeven door prachtige natuur

In zowel de zomer als in de winter kun je actief zijn in de prachtige natuur van de Wildkogel Arena en de Hohe Tauern. ’s Winters skiën, langlaufen, rodelen en (sneeuw)wandelen. ’s Zomers wandelen, mountainbiken, fietsen of raften.Door middel van onze nieuwsbrief houden wij je graag op de hoogte van nieuwtjes in en rondom Chalet AnneWill.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang het wandelboek van Chalet Annewill cadeau

In de nieuwsbrief informeren wij je over de bijzonderheden en de nieuwtjes die Chalet AnneWill en de regio Hohe Tauern je te bieden heeft.
Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, ontvang je als welkomstgeschenk het eigen wandelboek van Chalet AnneWill. In dit wandelboek maak je kennis met een aantal wandelroutes in de Hohe Tauern en de Wildkogel Arena en nemen wij je mee naar allerlei wandelingen, van heel eenvoudig tot wat moeilijker en maak je kennis met de schitterende omgeving van Chalet AnneWill.